In 2050 aardgasvrij!

Nederland moet in 2050 aardgasvrij zijn. Dat gaat niet in één keer: de meeste huizen zijn waarschijnlijk pas na 2030 aan de beurt. Je hebt dus de tijd om je als particuliere inwoner van Almere voor te bereiden. Gebruik die tijd goed: ga isoleren waar je kan, zorg voor betere ventilatie met minder tocht en laat alvast slim leidingen of stroomdraden trekken. Het stappenplan helpt je hierbij. Duurzaam verwarmen betekent vooral: verwarmen met minder gas of stroom. Daarvoor moet je huis zo goed mogelijk geïsoleerd zijn. Daar heb je meteen voordeel van: je verbruikt namelijk veel minder gas. Bovendien kun je het ook makkelijk warm krijgen met een warmtepompwarmtenet of groen gas. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: