Waarom deze energiehoogleraar jaloers is op de Denen (die er deze winter warmpjes bij zitten)

Hoogleraar energiemarkten Annelies Huygen houdt haar hart vast komende winter, als veel huishoudens hun rekening niet meer kunnen betalen. Maar de crisis biedt ook een kans om de markt om te gooien, denkt ze. In Denemarken is de warmtevoorziening voor een groot deel in handen van burgers. Kan dat hier niet ook? Een interesant artikel in De Correspondent: https://decorrespondent.nl/13783/waarom-deze-energiehoogleraar-jaloers-is-op-de-denen-die-er-deze-winter-warmpjes-bij-zitten/971601600816-a1f041f2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: