WarmteCafé 25 april over betaalbaarheid

Hoe krijgen we samen de energietransitie betaalbaar? 

We gaan de komende jaren langzaam maar zeker van het gas af in Haven. Het thema van aankomend WarmteCafé is bestaanszekerheid in tijden van verandering. Hoe zit dit proces eruit? En is dit altijd wel makkelijk als je het verduurzamen van je huis niet kan betalen? Hoe denken Havenaren hierover? 

Dit keer organiseren we het WarmteCafé samen met het lectoraat Urban Innovation van Hogeschool Windesheim. Naast de bekende gezichten zijn er studenten en onderzoekers aanwezig die zich bezig houden met Almere-Haven van het gas af en de zorgen die Havenaren hebben. Ze gaan graag in gesprek met u. In het WarmteCafé koppelen we kort terug waar de vorige editie over ging en gaan we ideeën verzamelen over hoe we de verandering betaalbaar houden. We nodigen tevens experts uit om ons wegwijs te maken. Zo komen vanuit de Natuur en Milieufederatie Flevoland Anne Slabbekoorn en vanuit de gemeente Almere Monique van der Plas. Wij vragen ook een aantal bewoners die zijn gestart met verduurzaming. 

De tweede editie van het WarmteCafé is op 25 april van 19.30 – 21.30 uur in Corrosia. Ga onder genot van een warme kop chocolade en koek met ons in gesprek over hoe het wel kan. Heeft u nog vragen? Mail dan naar h.koning@windesheim.nl of info@stadswijkverwarming.nl

Aanmelden kun je via deze QR-code hieronder of klik op de link: aanmelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: