Energiepartners komen samen

We ontdekten dat een aantal organisaties op het terrein van energie aanvullend zijn aan elkaars expertise. Stadswijkverwarming in ons geval bestrijkt het gebied van (collectieve) warmtelevering, de Almeerse Wind windenergie, de Groene Reus houdt zich voornamelijk met zonneparken en Almeerminder ondersteunt bij zaken om te bezuinigen, et cetera. Allemaal burgerintiatieven. En wat een mooie combinatie en de reden om met elkaar samen te werken. Ook was de gemeente Almere aanwezig en de vakgoep Urban Innovation van Windesheim bij ons op kantoor. Alles start met een kennismaking. We spraken af elkaar te ondersteunen en projecten op te starten die er toe doen in tijden van energietransitie en hoge energieprijzen. We zijn broodnodig in Almere. Maar dat wisten we al. De komende tijd praten we verder met partijen die bezig zijn met deze opgaaf. Binnenkort met Thijs van der Steeg over zijn proefschrift.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: